Innerstadskonferenser i Stockholm

Sökandet efter den perfekta platsen för att hålla en konferens kan vara både tidskrävande och frustrerande. Lokalerna är viktiga, kommunikationerna kanske ännu viktigare och framförallt vill man också att platsen skall erbjuda något mer än bara sterila konferensrum när arbetsdagen är över.

Stockholms innerstad svarar upp till alla krav. Den som samlar medarbetare och partners på en konferens i Sveriges huvudstad gör med andra ord allting rätt.

Anläggningar

Stockholms innerstad erbjuder ett rikt utbud av anläggningar, konferenshotell samt andra lokaler att samlas i för den perfekta konferensen. Vare sig du söker lantlig idyll eller toppmodern arkitektur är Stockholm platsen som du ska välja. Förutom urvalet talar även andra saker för valet av Stockholm.

Kommunikationer

Stockholm är den mest lättillgängliga platsen i Sverige. Många företag är idag lokaliserade på olika orter och på en konferens är det inte ovanligt att man både har långväga gäster samt sådana som bor på gångavstånd. En konferens i Stockholms innerstad underlättar all logistik.

För långväga gäster är naturligtvis flyg eller tåg att föredra. Stockholms största flygplats, Arlanda Airport, ligger 41 kilometer från Stockholms innerstad och man tar sig snabbt och smidigt in till staden med antingen snabbtåg eller med taxi. Även Bromma Flygplats kan vara ett alternativ och då tillkommer naturligtvis kollektivtrafiken som ett färdalternativ. Stockholms Centralstation är belägen mitt i staden och man kan därför ofta gå till sin slutdestination. Enklare kan det knappast bli.

Nöjesutbudet

Efter arbetsdagens eller konferensens slut vill man gärna ha något extra att erbjuda sina gäster. I och med valet att lägga konferensen i Stockholms innerstad ges möjligheten att ta del av ett outtömligt utbud av fritidsaktiviteter. Det är aldrig långt till vare sig teater, restauranger, museer eller natursköna upplevelser. Vad man än önskar sig i Stockholm är det aldrig långt till underhållning. Man kan ta en båttur i den otroligt vackra skärgårdsmiljön, eller en uppskattad After Work på någon av de hundratals restauranger och barer som finns i närheten. Endast fantasin sätter gränserna. Efter att ha slitit hårt kommer både gäster och medarbetare att uppskatta avkopplingen som Stockholm kan erbjuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *