Konferens på Lidingö

Funderar du på hur du på bästa sätt planerar en konferens? Vad du ska undvika och vad som krävs för att den ska bli riktigt lyckad? All information du behöver hittar du direkt på hemsidan och efter att ha läst igenom den kommer du snart kunna hålla en konferens som sent kommer att glömmas. Du hittar allt som krävs för att kunna hålla en lyckad konferens som spirar av kreativitet.

Blue Hotel – Lidingö

Hotellet som rekommenderas för konferens heter Blue Hotel och ligger på en udde i Lidingö i sann skärgårdsmiljö. Där hittar du allt. Bar, bastu, brygga och möjlighet till att bada, eventavdelning, golf, motionsspår i närheten, olika typer av provsmakningar, möjlighet till segling, spa och teambildningsaktiviteter. De har även allergisanerade rum och en närhet till Stockholm vilket gör det lätt för alla att ta sig dit. Totalt finns det 63 rum som det även är möjligt att övernatta i. Du hittar 15 lokaler att välja mellan och även 8 grupprum som kan användas för konferens. Här finns stor chans att uppleva äkta vardagslyx, det finns även många restauranger runt omkring, för att inte nämna hotellets egen.

Fokusen på Blue Hotel ligger på möjligheten att hålla en modern samt kreativ konferens där du kan hålla en levande energi samtidigt som du inspireras och utvecklas med hjälp av miljön och dina kollegor. Du hittar dessutom allt du behöver för att hålla en konferens på Blue Hotel, de har flera inbjudande grupprum som är försedda med datorer, projektorer, anteckningsblock, whiteboard och annat som kan tänkas behövas.

Konferens med övernattning

Om du vill uppleva någonting utöver det vanliga med dina arbetskollegor, varför inte ta en hel helg på Blue Hotel. Ni får chans att arbeta men även tid över till att njuta av alla andra fördelar som platsen har att erbjuda. En dag på spat är välgörande för både dig och dina kollegor och ni kommer komma tillbaka med ny energi. Eller varför inte testa på att segla? Om detta inte är någonting som lockar erbjuder hotellet även andra typer av teambuildingmöjligheter, hör av dig till dem redan idag så planerar de något för er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *