Testa ett jobb som läkare i Norge

Att testa ett jobb som läkare i Norge via ett bemanningsföretag är något som kommer både kännas utmanande, utvecklande och i mångt och mycket välbetalt. Om du är intresserad av att få ett jobb som läkare på andra sidan riksgränsen är det en enkel och smidig process. Via ett bemanningsföretag kan du få den hjälp och stöd du kan tänkas behöva när du ska hitta ditt nästa jobb i Norge.

Så gör du får att få ett jobb som läkare i Norge

Genom att följa nedanstående steg är processen med att bli anställd som läkare i Norge igång.

  • Ta kontakt med bemanningsföretaget. Första steget till ett arbete i Norge är att du helt enkelt kontaktar bemanningsföretaget som du kan tänka dig att arbeta hos eller med. Du kan ta kontakt med dem på flera olika sätt. Du kan till exempel ringa eller mejla dem. Eller så väljer du att fylla i en intresseanmälan direkt på deras hemsida. Du kommer då att bli kontaktad där ni kan prata mer om din erfarenhet, önskemål och vad de kan erbjuda dig.
  • Ansök om norska papper. För att kunna söka och få jobb som läkare i Norge behöver du norsk läkarlegitimation, skattekort samt personnummer. Detta ansöker du om på ett enkelt och smidigt sätt men det kräver en del underlag med ansökan. Det bör också göras i god tid innan du tänker dig att du kan börja arbeta. Du behöver också betala en ansökningsavgift. När du arbetar med eller hos ett bemanningsföretag kommer de att kunna hjälpa dig med hela ansökningsprocessen.
  • Sök jobb. När du har gjort de två första stegen så är du redo att söka jobb. Under dina personliga sidor hos bemanningsföretaget kan du själv lägga in din egna tillgänglighet för uppdrag. Du har även möjlighet att uppdatera din profil. Både din profil och tillgänglighet är något som du kontinuerligt bör hålla uppdaterad så att den stämmer överens med din aktuella situation. Det bästa sättet för att få det uppdrag som du är mest intresserad av är att kontakta bemanningsföretaget direkt. De kan då matcha dig med uppdrag som stämmer överens med dina önskemål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *